12.000 m2 tuin
100 m2 terras op het zuiden
Absolute privacy
Geheel vrijliggend
Volledig  gerestaureerd en van alle moderne gemakken voorzien


 

Les Chauffours Interieur De tuin Prijzen Beschikbaarheid De laatste nieuwtjes De Dordogne            Contact

 

 

telefoon;

0113-644001

 

 

Copyright © 2003
Laatst bijgewerkt
02 juli 2015

"Weer terug op mijn werkplek dwalen mijn gedachten zo af en toe af naar het paradijsje, genaamd Les Chauffours. Dank dat we weer twee weken hebben kunnen genieten!"

“We hebben ons hier echt thuisgevoeld, alsof we hier al jaren komen!”

"We hebben een heerlijke week gehad. Het huis, de tuin, de omgeving, het weer... alles was geweldig! We zullen de specht, de koekoek, de kikkers, de schapen en de koeien missen. Ook de avonden buiten in onze hangmatten in de stilte...."

“Het waren maar 5 dagen, maar het leek wel een maand, zo hebben we genoten van de intense stilte, de immense ruimte om ons heen en het prachtige niet aflatende vogelgezang”.

“Voor ons zoontje was het grote grasveld een heerlijk speelterrein en genoten de kinderen van de koeien en schapen in de buurweiden”.

“Ons verblijf in Les Chauffours was precies datgene wat we ervan mochten hopen; rust, ruimte en een fantastisch geoutilleerd verblijf”.

“Op de laatste avond van ons verblijf hebben we heerlijke vijgenjam gemaakt van de vijgen in jullie tuin”.

 

“Jullie hebben hier een heerlijke vakantieplek gecreëerd om tot rust te komen en als uitvalsbasis om de omgeving te verkennen, ook de kinderen hebben zich prima vermaakt in de heerlijke grote tuin”.

"Drie weken in dit kleine paradijsje zijn voorbij gevlogen!"

"Wat een overweldigende omgeving, en dan twee weken in zo'n geweldig mooi huis met een prachtige tuin."

"Via een advertentie in het blad Landleven hadden wij dit vakantieadres gevonden en op internet opgezocht. Toen we aankwamen overtrof het onze stoutste verwachtingen. Alles wat op internet aan reacties stond was geen woord van overdreven. Alleen maar lof, het klopt allemaal en we kunnen alleen maar zeggen; Onderga het zelf en je weet waar we het over hebben."

Wat een prachtig romantisch huis in een prachtige landelijke omgeving”.

“Op weg naar St.Raphael staken vijf wilde zwijnen de weg over, heel speciaal was dat….”. 

“Door het fraaie weer (april) konden we elke morgen buiten ontbijten en zaten we tot ’s avonds laat buiten te lezen en te genieten van niet alleen onze eigen boeken, maar ook van de fantastische lectuur die hier aanwezig is.”

 

"’s avonds met een boek en een wijntje knus bij het open haardvuur was echt heerlijk genieten”.