Les Chauffours
 
12.000 m2 tuin
100 m2 terras op het zuiden
Absolute privacy
Geheel vrijliggend
Volledig  gerestaureerd en van alle moderne gemakken voorzien
Les Chauffours Interieur De tuin Prijzen Beschikbaarheid De laatste nieuwtjes De Dordogne

Op deze website vindt u informatie over ons karakteristieke, geheel vrijstaande vakantiehuis in de Dordogne. Het huis heet "Les Chauffours" en ligt in de groene Perigord, een nog door weinig toeristen ontdekt gebied in de buurt van Excideuil op ongeveer 840 km. van Bergen op Zoom. We hebben het huis in 1998 gekocht en in de afgelopen jaren hebben wij  met veel plezier onze vakanties doorgebracht in deze prachtige streek. En we hebben "Les Chauffours" tot genoegen van velen in de zomermaanden verhuurd. Ons uitgangspunt is het bieden van een kwalitatief uitstekende accommodatie voor een redelijke prijs. Het bleek een succes en een grote groep regelmatige gasten is inmiddels net zo verknocht aan dit rustige deel van de Dordogne als wijzelf.

Het huis is opgetrokken uit de voor de streek karakteristieke gele natuursteen, grondig gerestaureerd en van alle gemakken en modern comfort voorzien. Les Chauffours biedt veel privacy met een tuin van 12.000 m2.

We vinden rust en privacy erg belangrijk. In het huis zult u dan ook geen last hebben van buren, er is geen bedrijvigheid in de verre omtrek en zowel in het huis waarin u verblijft als de grote tuin bevinden zich geen andere vakantieverblijven of gites.

Les Chauffours ligt in een beschutte vallei, maar niet afgelegen. Op 300 meter afstand ligt een klein gehucht en de bakker bevindt zich 3 kilometer verderop. Er zijn heel veel wandelmogelijkheden in de omgeving en u kunt genieten van verstilde gehuchten met honderden jaren oude huizen, mooie uitzichten over het coulissenlandschap met weilanden en bossen en de goudbruine Limousin koeien, alles in de directe omgeving van het huis. 

Als u van rust, natuur en cultuur houdt, zult u zich zeker thuisvoelen in Les Chauffours.

 

Wij wensen u veel plezier met het bekijken van deze website. 

                                                                   Jos & Anita

 

Het weer in Les Chauffours  
In de Dordogne is het vaak warmer en zonniger dan in Nederland, op deze website vindt u een goede voorspelling voor de volgende zeven dagen

 

 

Rust en ruimte in de Dordogne


Vanuit het huis heeft u een prachtig uitzicht over de heuvels en bossen in de omgeving. Het huis ligt volledig vrij en biedt absolute rust en privacy. In de Dordogne is er nog veel ruimte en natuur om tot rust te komen.
__________________________________________

Rust en ruimte in Zeeland


Sinds 2017 verhuren we ook een vakantiewoning in Zeeland, De Florishoeck. Ook dit vakantiehuis ligt geheel vrij en biedt absolute rust en privacy. U heeft er, net als in Les Chauffours, de beschikking over een zeer grote tuin en het huis is van alle moderne gemakken voorzien. Genieten midden in de verstilde natuur van Zuid Beveland. Kijk hier op de website van De Florishoeck.
_________________
_________________________